full
image
#666666
http://www.patoir.nl/wp-content/themes/zap-installable/
http://www.patoir.nl/
#583393
style2

Verzekeringen bij Patoir Assurantiën

 

Aandacht, maatwerk en service

Als u kiest voor Patoir Assurantiën, kiest u voor een onafhankelijke tussenpersoon die u een perfect passend verzekeringspakket aanbiedt voor de best denkbare prijs. U kiest ervoor om zelf niets te hoeven regelen in geval van eventuele schade. Als u kiest voor Patoir Assurantiën, kiest u voor aandacht, maatwerk en service.
U kunt bij ons terecht voor particuliere en voor zakelijke verzekeringen. Voor beide segmenten maken wij een analyse van uw situatie om tot een uniek maatpakket te komen.

 

Gang van zaken na de analyse

Op basis van de analyse besluit u of u bepaalde risico’s zelf wilt dragen of dat u deze wilt ondervangen met een verzekering. Iedereen maakt hierin zijn eigen overwegingen en keuzes.
Belangrijk is dat verzekeringen passend zijn. Dit betekent dat regelmatig moet worden bekeken of uw verzekeringen nog aansluiten bij het doel waarvoor u ze heeft afgesloten. U wilt immers niet voor financiële verrassingen komen te staan. Tijdens een jaarlijkse controle lopen we daarom alle verzekeringen opnieuw na en passen we deze indien noodzakelijk aan.

Verzekeringen zijn niet weg te denken uit uw leven. Want hoe goed u uw zaken geregeld heeft, schade aan uw eigendommen is nooit uit te sluiten. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Op het gebied van schadeverzekeringen kunt u voor alle particuliere verzekeringen bij ons terecht. Dit zijn verzekeringen voor uw huis (opstalverzekering), voor uzelf (reis, zorg, aansprakelijkheid en rechtsbijstand), voor uw goederen (inboedel) of voor uw vervoer. Wij kunnen u geheel vrijblijvend adviseren op basis van uw persoonlijke situatie.

Als ZZP-er werkt u keihard en hecht u aan onafhankelijkheid. U gaat risico’s niet uit de weg, want dat hoort nu eenmaal bij ondernemen: zonder lef kom je nergens. Toch is het verstandig om af en toe stil te staan bij mogelijke risico’s. Wat gebeurt er als uw werkruimte afbrandt, als u arbeidsongeschikt raakt of als een klant weigert te betalen? Samen onderzoeken we welke risico’s voor ú verstandig zijn om af te dekken.

Voor MKB-ondernemers liggen talloze risico’s op de loer die de continuïteit van uw bedrijf in gevaar kunnen brengen. Met onze analyse brengen we deze risico’s graag voor u in kaart. Vervolgens bespreken we samen welke preventiemogelijkheden er zijn, welke risico’s u bereid bent zelf te dragen en welke risico’s verzekerbaar zijn. De keuze is uiteraard aan u. Als onafhankelijk assurantieadviseur gaan wij vervolgens ‘de markt’ op om voor u de meest geschikte verzekeringsoplossing te zoeken. U profiteert van een verzekeringspakket op maat, zonder hiaten en zonder dubbele of onnodige dekkingen.

default
Laden
link_magnifier
#202024
off
loading
off