full
image
#666666
http://www.patoir.nl/wp-content/themes/zap-installable/
http://www.patoir.nl/
#583393
style2

Waarom Patoir Assurantiën?

  Patoir kent de weg

  Loop geen onnodig risico

  Als u niet goed verzekerd bent, kan u dat een hoop geld kosten. U betaalt dan bijvoorbeeld te veel premie, of u blijkt alsnog zelf voor de kosten te moeten opdraaien als er eens iets gebeurt. Het is dus belangrijk om precies de weg te kennen in die soms saaie en onoverzichtelijke verzekeringswereld. Patoir Assurantiën zorgt ervoor dat u niet te veel betaalt, maar ook geen onnodige risico’s loopt.

   

  Maatwerk, ieder jaar weer

  Patoir Assurantiën levert het maatwerk dat u nodig heeft. Of u een particuliere of zakelijke klant bent, maakt daarbij geen verschil. U krijgt altijd een voorstel dat perfect op uw situatie is toegespitst. We bekijken jaarlijks of uw pakket nog steeds volstaat, of dat het nodig is om aanpassingen te doen aan uw verzekeringen.

  Aandacht, maatwerk en service

  Optimale prijs/kwaliteitsverhouding

  Patoir Assurantiën is een onafhankelijke tussenpersoon met toegang tot ruim 150 verzekeringsmaatschappijen. Aan de hand van uw persoonlijke wensen stelt Patoir Assurantiën een pakket samen dat voor u ideaal is. U kunt hier dus terecht voor alle denkbare verzekeringen en krijgt altijd de best mogelijke prijs/kwaliteitsverhouding.

   Een klein kantoor met een groot netwerk

  Bij het samenstellen van uw ideale pakket kan het goed zijn dat uw autoverzekering bij een andere maatschappij wordt ondergebracht dan uw inboedelverzekering. Hier merkt u echter niets van, want u heeft altijd alleen te maken met Patoir Assurantiën. Zo geniet u van de voordelen van persoonlijke service én van een groot netwerk.

  Schade? Alleen even bellen!

  Heeft u schade? Wat vervelend! Als klant van Patoir Assurantiën is de afhandeling gelukkig erg overzichtelijk. Het enige wat u hoeft te doen, is bellen. Patoir Assurantiën neemt de zaak binnen twee werkdagen in behandeling en handelt deze vaak kort daarna ook af. Ondertussen kunt u weer overgaan tot de orde van de dag. Dát is service volgens Patoir Assurantiën.

  default
  Laden
  link_magnifier
  #202024
  off
  loading
  off