full
image
#666666
http://www.patoir.nl/wp-content/themes/zap-installable/
http://www.patoir.nl/
#583393
style2

Over Willemijn Patoir

 

  Willemijn Patoir

  2b3fe99

  Ik ben Willemijn Patoir (1985), de oprichtster van Patoir Assurantiën. Ik ben geboren in Woerden, waar mijn vader directeur/ eigenaar was van het toenmalige assurantiekantoor Patoir en Van der Vlugt. Zowel het ondernemen als de interesse voor verzekeringen zijn mij dus met de paplepel ingegoten.

  Na mijn opleiding aan de Hotel Management School Maastricht, ging ik werken bij Patoir en Van der Vlugt, waar ik leiding gaf aan de binnendienst. Na vijf jaar ervaring te hebben opgedaan werd het tijd om op eigen benen te staan. Ik haalde de benodigde papieren en startte begin 2014 mijn eigen kantoor Patoir Assurantiën.

  De combinatie van mijn persoonlijkheid, opleiding en ervaring maakt Patoir Assurantiën tot een uniek kantoor. Ik geloof sterk in een persoonlijke benadering en bouw graag een band op met ieder van mijn klanten. Met u dus.

  Standaardpakketten bestaan niet

  Patoir Assurantiën is een onafhankelijke tussenpersoon en kent geen standaardpakketten. U krijgt altijd maatwerk, of u nu ondernemer bent of particulier. Ik kom bij u langs om uw wensen te bespreken en breng op basis daarvan een passend advies uit.

  Uw persoonlijke of zakelijke situatie verandert constant. U krijgt kinderen of ze gaan juist het huis uit, u gaat verhuizen of verbouwen, of uw personeelsbestand groeit. Om te voorkomen dat u teveel betaalt, of uw risico’s niet meer goed gedekt zijn, moeten uw verzekeringen met u mee veranderen.
  Als klant van Patoir Assurantiën hoeft u hier zelf niet over na te denken. Dat doe ik namelijk voor u.

  Eens per jaar gaat bij u de telefoon en nemen we samen uw huidige polis door om te checken of die nog steeds volstaat. Wat overbodig is geworden, zetten we stop en wat extra nodig is, nemen we erbij. Zo betaalt u nooit te veel, maar bent u wel altijd voldoende verzekerd. Dát is persoonlijke service volgens Willemijn Patoir.

  default
  Laden
  link_magnifier
  #202024
  off
  loading
  off